BadrumsSpecialisten AB - Komplett lösning för ditt badrum. Kakel, rör, el och bygg

Välkommen!                                                                        
 
Vi på Badrumsspecialisten AB, har som mål att inte enbart hjälpa dig att bygga om eller renovera ditt badrum, kök eller vardagsrum, hjälpa till med inköp, design och råd i allmänhet.
Men även att göra processen enkel och njutbar för dig, på vägen genom, samt fram till den färdiga produkten, kanske badrummet du sett i designtidningen eller köket du drömt om. 
Vi är en plattsättning och byggfirma som erbjuder full service, med stor erfarenhet som givetvis tar vi ett totalansvar för byggets alla delar, som tex. kakelsättning, rörmokeri, elarbeten, snickeri och måleri.
 Vi kan som sagt hjälpa dig med alla faser av byggandet i ditt nya hem, eller renovering av det äldre slitna hemmet.
Givetvis är vi ett behörigt företag anslutna till Byggkeramikrådet, vilka som är godkända med våtrumsbehörighet ser du om du klickar på länken http://www.bkr.se/Sok-foretag.aspx
 
Vårt utmärkta rykte och långa lista med nöjda kunder, vittnar om superbt hantverk, klar kommunikation, ärlighet och integritet. Fråga efter vår referenslista med kunder.
 
Låt oss diskutera dina idéer. Din konsultation är gratis och bara ett telefonsamtal bort!
Offerten som är ett resultatet efter besök av vår våtrumsansvarige, är givetvis också kostnadsfri.
 
Våtrumsansvarig: Gustaf Nordström
0704-976430
 

 
ROT-avdraget gör det extra attraktivt att anlita ett "riktigt", företag med F-skatt.
Tänk på att det finns ända upp till 50000 kronor för ensamma och 100.000 kr, för gifta eller sambor att tjäna på att ge oss jobbet.

Hemsida drivs av  Vistaprint